За Нас

Sport.mk е наш прв веб сајт кој функционира уште од 2014 гордина. Бевме први во Македонија кој понудивме продажба на исклучиво оргинална спортска опрема од најреномирани спортски производители со испорака до дома. Идејата ни е да бидеме најдобар сајт за продажба на спортска опрема во Македонија и Sport.MK  да биде прв избор за разгледување/купување на спортска опрема. Планираме константно да изненадуваме со нови содржини, понуди и попусти со што ќе ја зголемиме базата на лојални купувачи во Македонија. Следен чекор ни е освојување на Балканот :) со различни онлине продавници.

Во меѓувреме отворивме уште една веб продавница www.shop.mk на која нудиме конзоли и игри за Playstation. 

Исто така отворивме и компанија за социјален маркетинг каде ги подучуваме младите ентузијасти и претприемачи на социјален маркетинг а на компаниите им нудиме соработка во областа на веб продажба и веб рекалами како начин на зголемување на продажбата и наоѓање на нови купци.

Доколку сакате соработка со нас, пишете ни на info@sport.mk или побарајте не на 078/885050.

Тагови:За Нас