Гаранции

Гарантираме сигурно нарачување и заштита на податоците.
Нашата страна користи Comodo SSL протокол за шифрирање на сите информации и за нивна заштита од хакери. Ние дополнително имаме поставено софтверски решенија за дополнителна заштита и за уште поголема сигурност на податоците.

Гарантираме оргинални производи.
Гарантираме дека сите призводи понудени на нашиот сајт се оргинални и набавени директно од производителот или овластениот застапник на брендот.

Бесплатна испорака во цела Македонија за нарачки над 1500 денари.
Испораката ја вршиме во секое населено место во Македонија преку курирска служба. Испораката ја вршиме најдоцна за 2-3 работни дена.

Замените и враќањето на производи се бесплатни.
Знаеме колку е проблематично кога моделот или бројот нема да ви е добар. Затоа сите замени и враќање на производи кој се нарачани на нашата онлине продавница се бесплатни.

Тагови:Гаранции