Color Kids

Color Kids e детски зимски бренд кој е основан во 1997 во северниот дел на Данска. Брендот е основан од потребата да се заштитат сите активни деца кои поголемиот дел од времето се надвор и се активни и при лоши временски услови. Северна Данска е позната по јак ветер, ладно време и снег па затоа сите производи се тестирани прво тамо за да се провери квалитетот. Производите се со интересантни бои бидејќи од Color Kids веруваат во магијата на боите со која може да предизвикуваат чувства и да се искажува став.

Нема производи.